Ce jocuri primești gratuit pe PS Plus în luna decembrie 2022

person holding game pad

E timpul pentru cel mai frumos moment din lună, ăla când primim jocuri gratuite de la Sony. În luna decembrie, utilizatorii serviciului PlayStation Plus Essentials primesc alte jocuri gratuite pe care le pot activa și păstra în biblioteca virtuală până la sfârșitul abonamentului. 

De data asta, Sony le aduce jucătorilor o introspecție într-un univers SF care, mai mult ca sigur, o să-i facă să-și piardă pe puțin o sută de ore, poate chiar mai mult, în funcție de cât de mult îți plac titlurile astea. 

Așadar, pentru perioada 3 decembrie – 3 ianuarie, PlayStation Plus Essentials vine cu jocurile astea ce pot fi activate imediat. 

Mass Effect Legendary Edition (PS4)

Biomutant (PS5 / PS4)

Divine Knockout (PS5 / PS4)

E important să-ți zic aici că Mass Effect Legendary Edition cuprinde primele trei titluri ale seriei, alături de toate DLC aferente. Însumate, cele trei titluri ajung cu lejeritate la 100 de ore. Dacă ești ca mine și îți pierzi mai mult timp învârtindu-te și explorând lumea decât să te joci propriu-zis jocul, o să ajungi cu lejeritate la 150 de ore. Al doilea joc a venit promițând luna pe pământ, dar nu a reușit să livreze cu exactitate ce voiau gamerii. Oricum, merită să-l încerci, poate o să-ți placă, poate nu.

Cât de bun e PS Plus Essentials?

Luna trecută, PlayStation a venit cu câteva titluri destul de importante. În primul rând, Nioh 2 este un monstru, un Dark Souls într-un univers cu influențe asiatice în care e greu să-ți zic câte ore o să-ți pierzi, mai ales că mulți pierd ore bune doar încercând să treacă de primul boss. Celalalte jocuri pe care merita să le pui în listă sunt Lego Harry Potter Collection 2 și Heavenly Bodies, dar așa cum obișnuiesc magazinele online de jocuri, s-ar putea să mai ai o șansă să le iei în viitorul apropiat, mai ales din cauza cererii crescute. 

Serviciul Playstation Plus Essentials îți permite să activezi și să păstrezi trei jocuri gratuite în fiecare lună. În funcție de cerere, poți să ai parte de jocuri ce au făcut vâlvă. De exemplu, anul acesta, înainte de lansarea God of War Ragnarok, Sony le-a dat God of War 2018 gratuit abonaților. Prețul unui astfel de abonament este de 40 lei pe lună și pe lângă cele trei jocuri primești și discounturi la mai multe jocuri din magazinul virtual Sony. 

.

Related posts