Ce au căutat românii în 2022 pe Google

a person holding white ipad mini

Specific sfârșitului de an, Google le prezintă utilizatorilor cele mai importante căutări ce au avut loc în timpul anului 2022. Anul acesta, evenimentele importante precum războiul din Ucraina, dar și personalitățile ce au „murit” sau au făcut istorie se află în topul celor mai importante căutări. Bineînțeles, și cinematografia românească a reușit să prindă destul de mult avânt, iar foarte multe căutări sunt realizate pentru a vedea filmele importante din cinema sau de pe Netflix. Așadar, hai să vedem ce au căutat românii în 2022 pe Google!

Cum se explică căutările de pe Google în 2022

Cât despre războiul din Ucraina, căutările au fost realizate pentru a afla mai multe despre conflictul ce se află la granițele noastre. Majoritatea căutărilor ce au fost realizate pe această nișă au în vedere informații importante despre Vladimir Putin sau Volodimir Zelenski, chiar și informații despre felul în care evoluează conflictul, dar și cât de important este ca Ucraina să se afle în tabăra câștigătoare. 

Pe aceeași listă se află și informații despre personalități ce au marcat istoria și au murit în 2022, precum Regina Elisabeta a Regatului Unit, dar și evenimente ce au loc anual și încă reușesc să aibă parte de vizualizări foarte multe în fața micilor ecrane. În schimb, un lucru impresionant și care este adus tot mai des în discuție pe plan mondial a fost o căutare ce ne afectează pe toți și, așa cum e firesc, tot mai multe persoane doresc să afle despre: schimbările climatice. 

Dacă tot am adus în discuție personalitățile ce au murit, Florin Salam se află printre cele mai populare căutări, asta dupa ce a fost „omorât” de către presa românească. Da, trebuie să aducem și discuție și moartea lui Nosfe, care se află pe o poziție mai sus decât Florin Salam, potrivit wall-street.

Normal, și lansările de tehnologie de anul acesta au fost foarte căutare în 2022, iPhone 14 fiind printre cele mai populare căutări ce au fost realizate și, bineînțeles, asta se vede în vânzările raportate de magazinele online și fizice din România.

Căutări populare pe Google în România în 2022

⦁ Ucraina

⦁ Recensământ

⦁ Regina Elisabeta

⦁ Rusia

⦁ Nosfe

⦁ Florin Salam

⦁ iPhone 14

⦁ Putin

⦁ Eurovision

⦁ Schimbări climatice

Cât despre cele mai importante căutări privind filmele și serialele, filmul Teambuilding nu doar a înregistrat vânzări impresionante și a reușit să aducă un punct în plus cinematografiei românești, dar se află și pe prima poziție privind cele mai căutate filme și seriale din România în 2022. În aceeași listă se află și filme precum Purple hearts, Capra cu trei iezi și Stranger things

Related posts