Assassin’s Creed Codename Jade a fost leakuit. Arată promițător

Assassin's Creed Codename Jade a apărut pe Reddit / Source: Ubisoft

Pentru un titlu ce s-a lăsat așteptat foarte mult timp, Assassin’s Creed Codename Jade tocmai a apărut, într-o formă early și nefinisată, într-un videoclip de trei minute, pe Reddit. Piața de jocuri pentru mobile nu a recunoscut titluri masive în ultima perioadă, asta dacă excludem titluri precum Diablo Immortals. Așadar, ceva din partea Ubisoft e foarte important pentru jucătorii de pe telefon. 

Chiar dacă jocul nu are o dată de lansare prestabilită, majoritatea utilizatorilor cred că jocul se află la câteva luni distanță pentru o lansare finală.

Cum se prezintă Assassin’s Creed Codename Jade

Personajul principal poate fi fie de gen masculin, fie de gen feminin. Jocul îi permite utilizatorului să aibă acces la un ecran de customizare destul de impresionant, care te lasă să alegi mai multe variante prestabilite pentru elemente precum ochi, gură sau chiar nas,  mai ales că vine pentru o serie precum Assassin’s Creed, care a adăugat foarte târziu un sistem de transmog similar cu cel din World of Warcraft. Chiar dacă în Odyssey puteai să-ți alegi genul personajului, nu aveai foarte mult control asupra felului în care părul Kassandrei arăta, așa că această opțiune pentru mobile este perfectă

Din punct de vedere grafic, Assassin’s Creed Codename Jade arată destul de bine pentru o versiune de-abia lansată. Grafica din gameplay dă o ușoară senzație de joc realizat în 2016 pentru o consolă, în timp ce grafica din cinematice se ridică la standardele moderne. Bineînțeles, jocul este încă într-o versiune incipientă, așa că nu are rost să discutăm despre aspecte ce s-ar putea să se schimbe în câteva luni. 

În ceea ce privește felul în care se prezintă personajul și povestea din spatele jocului, în scurta prezentare ce a fost postată pe Reddit, caracterul principal părea că încearcă să salveze un sat de o hoardă de inamici ce încearcă să-l captureze. Totuși, e important de notat că în gameplay, eroul principal are deja nivelul 40, dar un pop-up ce apare îl informează pe jucător că această secvență face parte din tutorial și are loc înainte de story-ul din Assassin’s Creed Codename Jade.

Ce știm deja despre joc

Potrivit Ubisoft, Codename Jade va fi un open-world pentru mobile ce va avea loc în China antică, fiind primul titlu din serie ce va adapta mecanicile din jocurile din seria RPG (Origins, Odyssey și Valhalla) într-un format nou, ușor de utilizat de o bază mare de playeri. Gameshub notează că, pentru Assassin’s Creed Codename Jade, Marc-Alexis Cote este capul din spatele proiectului, fiind cunoscut pentru rolul său ca creative director în AC Syndicate. 

Chiar dacă în trailer am avut un protagonist de gen masculin, se pare că footage-ul de pe Reddit ne arată că putem să ne alegem personajul și să alegem între mai multe moduri de a ne customiza caracterul. 

Related posts