Jocurile din ianuarie 2023 de pe PlayStation Plus

two people holding black gaming consoles

Jocurile gratuite din ianuarie 2023 ce fac parte din abonamentul lunar PlayStation Plus Essential au fost anunțate mult mai devreme decât ne-am fi așteptat. În fiecare lună, abonații serviciului disponibil de pe PlayStation primesc, în funcție de tipul lor de abonament, un număr de jocuri gratuite ce pot fi păstrate până la închiderea abonamentului, așa cum arată și IGN.

În luna ianuarie 2023 pe PS Plus Essential vor ajunge trei jocuri cu nume grele în industrie, unele fie subiect de meme-uri, dar jucate din cauza companiei din spate, unele lansate ca o operă de artă pe care mulți au decis să o ignore. Așadar, în luna ianuarie 2023 abonații PS Plus Essential o să primească următoarele jocuri:

Fallout 76

Star Wars Jedi: Fallen Order

Axiom Verge 2

Fallout 76 va fi gratis pe PS Plus

Trebuie menționat că Fallout 76 a primit numeroase critici la momentul lansării, dar a rămas un joc consacrat din seria Fallout, Similar cu experiența din Fallout 4, chiar dacă modding-ul pe consolă nu se poate compara cu cel de pe PC, îți recomand să-ți instalezi câteva moduri care o să-ți îmbunătățească fundamental experiența de joc. Ca și în cazul altor titluri marca Bethesda, comunitatea ține jocurile în viață.

Abonamentul PlayStation Plus Essential costă 40 de lei, iar acesta oferă utilizatorilor posibilitatea de a păstra un număr de trei jocuri până la oprirea abonamentului și posibilitatea de a putea să joci titluri importante ce au suport pentru multiplayer. De altfel, abonamentul de la Sony are mai multe beneficii, printre care și reduceri semnificative la anumite titluri și altele pe care poți să le citești aici.

Urmărește articolul anterior pentru mai multe detalii despre jocurile ce au fost disponibile luna trecută pe PS Plus.

Varianta Premium și Extra oferă jocuri ce pot fi jucate și pe platformele anterioare, precum PS3, printr-un sistem de cloud gaming. De altfel, și jocurile disponibile gratuit sunt într-un număr mult mai mare la abonamentele Premium și Extra.

Related posts