iMessage funcționează pe sistemul de operare Windows 11


iMessage este una dintre cele mai folosite aplicații pe telefoanele iPhone și, de cele mai multe ori, este un impediment că nu poate fi folosită și pe PC-urile cu Windows. Microsoft a obținut un avans semnificativ în domeniul tehnologiei prin intermediul aplicației sale Phone Link pentru Windows 11, potrivit publicației The Verge. Această actualizare a adus compatibilitatea cu telefoanele iPhone, extinzând astfel funcționalitatea aplicației și pentru utilizatorii de Windows, nu doar pentru cei cu MacOS.

iMessage este integrat perfect pe Windows 11

Cu integrarea perfectă între aplicația Phone Link pentru Windows 11 și aplicația Link to Windows pentru iOS, utilizatorii de telefoane iPhone au acum acces la o gamă mult mai largă de funcții ce pot fi folosite direct de pe computerele lor ce sunt echipate cu sistemul de operare Windows 11. Asta înseamnă că pot efectua și primi apeluri, trimite și primi mesaje text și vizualiza notificări, toate acestea fără să aibă nevoie în permanență de telefonul lor iPhone


Cu toate acestea, există câteva limitări semnificative pentru iMessage pe Windows 11. Printre acestea se numără lipsa suportului pentru conversații de grup, imposibilitatea de a trimite poze și videoclipuri, precum și faptul că istoricul chat-ului nu poate fi accesat în afara sesiunii curente. De asemenea, toate mesajele apar sub forma unor bule gri, fără posibilitatea de a face distincția între iMessages și SMS-uri pe PC-ul tău.

Pentru a beneficia de această funcționalitate, iPhone-ul trebuie să fie conectat prin Bluetooth la PC. De asemenea, este necesar ca dispozitivul iPhone să ruleze iOS 14 sau o versiune mai nouă. Din păcate, aplicația care realizează conexiunea între dispozitivele Apple și PC-urile care rulează Windows nu este disponibilă pe tabletele iPad sau Mac. Chiar și cu aceste limitări, această soluție pentru lipsa de suport a iMessage pe Windows 11 poate fi considerată un pas în direcția corectă. Pentru utilizatorii de iPhone și PC, această actualizare, chiar dacă nu este cea mai bună integrare posibilă, reprezintă cu siguranță un progres semnificativ. Este bine, Apple, dar se putea și mai bine.

Related posts