Netflix introduce o taxă considerabilă pentru utilizatorii români

Toți iubim să ne relaxăm în fața televizorului, iar filmele și serialele par a fi cel mai bun prieten în a pierde timpul. Când a apărut Netflix, toată lumea a încercat să împartă contul cu prietenii, deoarece era mai ușor de plătit abonamentul. Totuși, de la începutul acestei săptămâni, utilizatorii din România care împărtășesc un cont de streaming cu alți membri din afara casei lor personale vor trebui să plătească o mică taxă lunară de 2,99 euro. Cu toate acestea, prin noua taxă Netflix, compania le oferă posibilitatea de a crea un loc special dedicat unui utilizator în plus și de a invita persoane din afara casei lor să se bucure de serviciile oferite de platformă, scrie biziday.

Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor. Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni în materie de divertisment. De aceea, ne dorim să continuăm să investim consistent într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba ta și de persoana cu care vizionezi, să te poți bucura mereu de conținut grozav pe Netflix”, se arată într-un comunicat publicat pe blogul companiei.

Noua taxă Netflix vine cu opțiuni noi

Echipa a informat că, pentru a beneficia de această opțiune de utilizare comună a contului, extra abonatul trebuie să se afle în aceeași țară în care titularul contului și-a creat inițial contul. Este important de menționat că această facilitate nu este disponibilă pentru abonamentele care includ reclame. De asemenea, nu se pot adăuga extra abonați la pachetele de servicii care includ deja Netflix sau la conturile care sunt facturate prin intermediul unui terț.

În plus, atunci când se creează un nou cont sau se adaugă un extra abonat, există posibilitatea de a transfera un profil existent de la un cont către unul nou. Această facilitate include și transferul recomandărilor și istoricului de vizionare, astfel încât utilizatorii să poată continua să se bucure de conținuturile preferate și să primească sugestii personalizate, fără a fi nevoie să pornească de la zero.

Acest utilizator suplimentar va avea propriul său profil distinct, cont și parolă, dar abonamentul va fi achitat de persoana care l-a invitat să se alăture contului comun. Numărul de utilizatori suplimentari pe care îi poți adăuga variază în funcție de tipul de abonament pe care îl deții.

Astfel, titularul contului trebuie să cumpere acest loc special dedicat utilizatorului suplimentar și apoi să-l invite să-l folosească. Da, noua taxă Netflix nu va fi pe placul tuturor. Prin intermediul acestui sistem, fiecare membru al contului va putea să se bucure de experiența Netflix în mod individualizat și personalizat, adaptat preferințelor și gusturilor fiecăruia.

Este minunat (sau nu) să vedem că platforma de streaming se străduiește să ofere opțiuni flexibile pentru utilizatori, astfel încât să poată împărtăși experiența cu prietenii și familia, într-un mod convenabil și personalizat.

Related posts